CLOSE

Breaking news

Ντίνος Καρύδης
A

Έφυγε από τη ζωή χτες, Κυριακή, σε ηλικία 85 ετών, ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης. Ο Ντίνος Καρύδης ήταν πατέρας της ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media. Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, η κηδεία του Ντίνου Καρύδη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:30, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στα social media:

«Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα!  Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπαμε πάντα και θα'σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας'Ντινάκο  και  θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..».

Ποιος ήταν ο Ντίνος Καρύδης

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Ντίνος Καρύδης όντας αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο. Στη συνέχεια έγινε γνωστός από τις συμμετοχές του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, καθώς και από τον ρόλο του σε διάφορες κινηματογραφικές ταινίες.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και συμμετείχε σε μια ποικιλία έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών, από κωμωδίες μέχρι δράματα.

Ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις