CLOSE

Breaking news

Απίστευτο: Πελάτης άφησε φιλοδώρημα 9.500 ευρώ σε εστιατόριο
A

Δεν πίστευε στα μάτια του το προσωπικό ενός αμερικανικού εστιατορίου στο Μίσιγκαν, όταν ένας πελάτης άφησε φιλοδώρημα ύψους 9.500 ευρώ!

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Mason Jar Cafe's στο Brenton Harbour, στο Μίσιγκαν, δήλωσε ότι συνήθως βλέπουν τα φιλοδωρήματα να κυμαίνονται από 15 έως 25 τοις εκατό του συνολικού λογαριασμού. Ωστόσο, κάποιες φορές έχουν και τα τυχερά τους...

Μιλώντας στο The Hill, ο διευθυντής Tim Sweeney δήλωσε: «Συνήθως, βλέπουμε κάθε τόσο 100 δολάρια, ένα μεγάλο ποσό για μπουρμπουάρ. Αλλά ποτέ δεν είχαμε δει κάτι τέτοιο. Πάθαμε "πλάκα"».

Λοιπόν, ο πελάτης έκανε λογαριασμό 32,43 δολαρίων στο εστιατόριο και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει πρόσθεσε ένα φιλοδώρημα αξίας 10.000 δολαρίων.

Απίστευτο: Πελάτης άφησε φιλοδώρημα 9.500 ευρώ σε εστιατόριο

 

Όπως ήταν φυσικό, με ένα τόσο μεγάλο φιλοδώρημα, ο Sweeney ήθελε να βεβαιωθεί ότι ο πελάτης δεν είχε κάνει κάποιο λάθος. Και πρόσθεσε: «Πήγαμε πέρα δώθε. Έκανα μια συζήτηση μαζί του. Ήθελε όντως να δώσει τόσα λεφτά».

Η σερβιτόρα Paige Mulick είπε: «Ήταν στη μνήμη ενός φίλου που πέθανε πρόσφατα. Ο πελάτης της είπε ότι είχε έρθει στην πόλη για την κηδεία του και θέλησε να τον τιμήσει με αυτό τον τρόπο. Ήταν πραγματικά μια πράξη καλοσύνης που συγκίνησε πολλούς ανθρώπους».

Το προσωπικό του εστιατορίου επέλεξε να μοιράσει τα 10.000 δολάρια - πράγμα που σημαίνει ότι όλοι πήραν στο σπίτι τους λίγο περισσότερα από 1.100 δολάρια (872,88 λίρες).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις