CLOSE

Breaking news

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης ο Εμμανουήλ Καραλής
A

O Έλληνας Πρωταθλητής Εμμανουήλ Κάραλης κατέκτησε το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο στην καριέρα του και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ και επιλέχθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι ο σημαιοφόρος της χώρας μας στην τελετή λήξης, το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου.

Ήδη, ο χρυσός ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είχε διασαφηνίσει την επιθυμία του να κρατήσει την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες

Να σημειωθεί ότι στην τελετή έναρξης σημαιοφόροι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ο «Μανόλο» είναι γνωστός content creator και δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί το μήνυμα που έστειλε στον Greek Freak για την σημαία στην τελετή λήξης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε ο 24χρονος άλτης φαίνεται να στέλει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία στην τελετή λήξης» με τον άσο των Μπακς και της Εθνικής Ελλάδος να απαντά: «Κάνεις πλάκα! Συγχαρητήρια!».

Δείτε:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης ο Εμμανουήλ Καραλής

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρεται:

«Με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης.

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδι της 11ης Αυγούστου στο πέσιμο της αυλαίας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90».

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις