Breaking news

Νιόνιος
A

Πέθανε σε ηλικία μόλις 54 χρόνων ο ηθοποιός, Νίκος Κυριακίδης, που έγινε γνωστός από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, αφού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, κ. Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε σχετική ανάρτηση, ο κ. Μπιμπίλας τόνισε πως: «Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μέσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο και θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας».

«Γνωστός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και η εμβληματική φωνή του αγαπημένου  ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγαράκη που έσβησε για πάντα...Καλό ταξίδι Νίκο...» ανέφερε.

Η ανάρτησή του κ. Μπιμπίλα:

Ο Νίκος Κυριακίδης είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου ενσάρκωσε το ρόλο του «Νιόνιου».

Ο Νίκος Κυριακίδης είχε παίξει σε αρκετά επεισόδια της σειράς, υποδυόμενος τον «Νιόνιο τον Speed» που ήταν, υποτίθεται, ατζέντης και είχε προχωρήσει σε πολλές απάτες σε βάρος των πρωταγωνιστριών. Πιο χαρακτηριστικά επεισόδια ήταν τα εξής: το 36 με τίτλο «Το ροκ και το πουρόκ», όπου έφτιαξε το συγκρότημα «Πατ Κιουτ» με τις Ελένη Βλαχάκη, Πέγκυ Καρρά και Ματίνα Μανταρινάκη, και το 48 με τίτλο «Viva Mexico», που είχε βάλει τις πρωταγωνίστριες να παίξουν σε μεξικάνικο σίριαλ. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις