Breaking news

INTIME
A

Σε εξέλιξη είναι σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, τα πύρινα μέτωπα σε Εύβοια, Ασπρόπυργο, Ηλεία, Σέρρες και Κιλκίς. 

Ειδικότερα, φωτιά ξέσπασε σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση πυροσβεστών.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και τέσσερα οχήματα.

Φωτιά κοντά σε σπίτια στην Ηλεία 

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Ηλεία, και πιο συγκεκριμένα, στην Ανάληψη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και για την κατάσβεσή της επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα, κινητοποιήθηκαν 50 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα, τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Φωτιά στην Εύβοια 

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Πισσώνας στο Δήμο Πεσσαπίων στην Εύβοια σε χορτολιβαδική έκταση. Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι ήχησε το 112 για τους κατοίκους της περιοχής ώστε να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος 12 οχήματα, πέντε αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα συντονιστικό.

Φωτιά στο Αχλαδοχώρι Σερρών

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα στο Αχλαδοχώρι Σερρών. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για φωτιά στον Όρβηλο από τις 18 Ιουλίου, η οποία επεκτάθηκε και αναζωπυρώθηκε σε περιοχές του Αχλαδοχωρίου. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού και από αέρος.

Ειδικότερα επί τόπου επιχειρούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 17 οχήματα.

Μήνυμα από το 112 εστάλη τα ξημερώματα στους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Πυρκαγιά στο Κιλκίς 

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η φωτιά στο Πευκοδάσος Κιλκίς  Διαδοχικά 3 πυρκαγιές ξέσπασαν στον δήμο Παιονίας Κιλκίς σε λιγότερο από μία ώρα και με απόσταση 2 χλμ μεταξύ τους , ανέφερε σε ανάρτησή του χθες βράδυ ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις