Breaking news

ΑΤΜ
A

Σε μοντέλο συνδρομών κατευθύνουν οι τράπεζες τους πελάτες τους και υπόσχονται σημαντικά χαμηλότερο κόστος συναλλαγών. Δηλαδή, όπως στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, αντί οι πελάτες να πληρώνουν κόστος ανά τηλέφωνο, θα πληρώνουν μία μηνιαία συνδρομή και αυτή θα τους δίνει ένα πακέτο διαθέσιμων δωρεάν χρεώσεων για τραπεζικές συναλλαγές.

Αν ξεπερνούν τις παροχές του πακέτου, θα χρεώνονται εξτρά και με λίγο τσιμπημένες τιμές. Την αρχή έκανε η Eurobank και σύμφωνα με αυτήν, αν οι πελάτες επιλέξουν το ακριβότερο πακέτο Eurobank My Gold Advantage (κόστος 18,3 ευρώ) μήνα, δηλαδή 219,6 ευρώ/έτος και παράλληλα έχουν έντονη δραστηριότητα, οπότε το αξιοποιούν κάθε μήνα, τότε το όφελός τους θα φτάνει τα 54,3 ευρώ το μήνα.

Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο, με βάση τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγράμματα. Όπως και με τους λογαριασμούς τηλεφωνίας, οι πελάτες πληρώνουν τις συνδρομές ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν τις παροχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.

Η Εurobank, καθώς έχει υιοθετήσει πρώτη το μοντέλο αυτό με τη δημιουργία «πακέτων» προμηθειών με μηνιαία χρέωση από 0,60 ευρώ έως 10 ευρώ το μήνα. Αυτό που έγινε τώρα είναι ότι ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό των πακέτων του προγράμματος «My Advantage Banking» και αρκετές καθημερινές συναλλαγές θα διενεργούνται με χαμηλό κόστος ή και δωρεάν όσον αφορά στις προμήθειες, αρχής γενομένης από τις 2 Αυγούστου. Εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών και άλλες τράπεζες να προχωρήσουν σε παρόμοιες ανακοινώσεις.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις