Breaking news

instagram
A

Αλλαγές έρχονται στο Instagram κι αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με τα stories. Mέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις στα stories εμφανίζονταν ως απάντηση στα προσωπικά τους μηνύματα. Ωστόσο τώρα, μέσω των Private Story Likes, οι χρήστες θα τους δείχνουν μεν την αντίδραση, ωστόσο αυτή δεν θα εμφανίζονται στα DM.


Ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι, ανέφερε ότι «πλέον, περνώντας από τα stories, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς μεταξύ του σημείου που γράφουμε τα μηνύματα και του εικονιδίου των reactions. Αν το πατήσουμε, θα στείλει την αντίδραση στον δημιουργό του story. Η αντίδραση θα εμφανίζεται στη λίστα προβολής κι όχι στα DM».

Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρξει μεν έκφραση στήριξης, χωρίς όμως επιβάρυνση ων DM.

Τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια το Instagram, το οποίο ανήκει πλέον στη Meta, κάνει διαρκώς νέες δοκιμές. Μία από αυτές είχε να κάνει και με την απόκρυψη των likes στη ροή όμως, εντέλει, η επιλογή παρέμεινε ανοιχτή για τον κάθε χρήστη, που μπορεί να αποφασίζει αν θα επιτρέπεται η απόκρυψή τους. Το περασμένο φθινόπωρο, η εταιρεία επέτρεψε τη διαγραφή μεμονωμένων εικόνων και βίντεο από καρουζέλ, ωστόσο η επιλογή αυτή μέχρι στιγμής επιτρέπεται μόνο στις ΗΠΑ και μόνο για χρήστες της Apple.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις