Breaking news

Επίθεση Αυγενάκη: «Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε»
A

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο 22χρονος υπάλληλος το αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο οποίος δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Με απείλησε, μου προκάλεσε φόβο», φέρεται να είπε ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου.

«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία», φέρεται να είπε ο υπάλληλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1.

Σύμφωνα με το νεαρό, το περιστατικό έχει καταγραφεί εκτός από την κάμερα του αεροδρομίου και από κινητά συναδέλφων του οι οποίοι βρίσκονται εκείνη την στιγμή μπροστά τα οποία αναμένεται να τα καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές.

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΥΠΕ Κώστας Διαμαντής ανέφερε στην εκπομπή πως το συνολικό βίντεο με το συμβάν είναι επτά λεπτά και δείχνει τον πρώην υπουργό της ΝΔ να είναι σαν «ταύρος εν υαλοπωλείω».

Κατέθεσε μήνυση ο υπάλληλος

Ο υπάλληλος που δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση, κατέθεσε μάλιστα μήνυση, το απόγευμα της Τετάρτης κατά του πρώην υπουργού της ΝΔ, που αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

Σημειώνεται ότι για τα αδικήματα που έχουν καταγγελθεί και φορούν βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους, είναι πλημμελήματα για τα οποία οι αρχές δεν θα μπορούσαν να κινήσουν την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ παράλληλα ο Λ. Αυγενάκης καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις