Breaking news

Μάνεσης για Λύτρα: Δεν είναι «ανδρικό» να κάνεις μήνυση σε κακοποιημένη γυναίκα
A

Στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, αναφέρθηκε σήμερα ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή του στον Alpha. Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε δηλώσειςκόλαφο» για τον ποινικολόγο, καθώς υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως «εμείς» κάναμε γνωστό τον κ. Λύτρα, μέσα από εκπομπές στις οποίες εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα.

Το οξύμωρο, όπως επισημαίνει, είναι πως ο τελευταίος βρισκόταν καλεσμένος σε εκπομπές προκειμένου να υπερασπίζεται και να δίνει συμβουλές σε γυναίκες θύματα που έχουν υποστεί βία και έχουν κακοποιηθεί από τους συντρόφους τους, εκμεταλλευόμενος έτσι το σύστημα προκειμένου να κερδίσει διασημότητα, ενώ τελικά από κατήγορος κατέληξε σε κατηγορούμενο.

Διαβάστε ακόμη: Πατέρας Κυριακής Γρίβα για Λύτρα: Αυτός θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου;

Ο κ. Μάνεσης, ανέφερε πως ο ποινικολόγος προφυλακίστηκε γιατί έκανε μια γκάφα ολκής, αναφερόμενος στο επεισόδιο που έκανε η πρώην σύζυγός του στο σπίτι της νυν συζύγου του, διερωτώμενος επίσης τι χρήματα είναι αυτά που λέει το ρεπορτάζ ότι ήθελε να πάρει, ενώ σχολίασε ότι δεν είναι «ανδρικό» να κάνει κάποιος μηνύσεις στην κακοποιημένη γυναίκα του.

«Οποιονδήποτε άνθρωπο και να βάλεις, τον πιο δυνατό Έλληνα και τεντώσει το χέρι στα 40 εκατοστά, προκαλούν κατάγματα, σπασμένες μύτες, πρησμένα μάτια, ακατάσχετες αιμορραγίες; Κάπου θα έχουν αρκετή δουλειά οι δικαστές», τόνισε ο δημοσιογράφος, αφήνοντας αιχμές για τον πραγματικό αριθμό των φορών που έχει υποστεί βία η συγκεκριμένη γυναίκα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης για τον Απόστολο Λύτρα:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις