Breaking news

Απόστολος Λύτρας
A

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται αυτή τη στιγμή ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης που εκδόθηκε χθες σε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για την βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του, δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο 52χρονος δικηγόρος εμφανίστηκε στην αστυνομία χθες το απόγευμα μετά την έκδοση του εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια από όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παίρνει τον δρόμο για την φυλακή.

 «Ντρέπομαι, δεν έχω λόγια, σε αγαπάω»

Το MEGA παρουσίασε τα μηνύματα που έστειλε ο κ. Λύτρας στη σύζυγό του μετά τον ξυλοδαρμό της, όπως δημοσιεύτηκαν στο Πρώτο Θέμα.

«Σοφία ντρέπομαι, δεν έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις σ’ αγάπησα πολύ και σ’ αγαπάω. Εκτός από εσένα δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια, Δεν έχει κανέναν νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγγνώμη για όλα. Συγγνώμη. Επειδή αύριο δεν θα ξέρω πού θα είμαι, θα πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά. Η Νάντια φεύγει μεθαύριο, η Εύα έχει υποχρεώσεις και πρωτίστως η Δανή έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που ήθελα αυτή  τη στιγμή είναι να πεθάνω.

Ζήτησα  συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτήριο πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρέσεις για την πράξη μου. Και ενημέρωσε την Εύα να έρθει να πάει κάποια πράγματα σε παρακαλώ δεν έχω τίποτα, ούτε κλειδιά».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις