Breaking news

INTIME
A

Νεκρός εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας στην Ηλεία, και πιο συγκεκριμένα, στη Μυρτιά, όπου ξέσπασε σήμερα, Παρασκευή, φωτιά.

Ειδικότερα, ο άνδρας εντοπίστηκε αρχικά, χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης του, στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου, όπου διακομίστηκε, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του, όπως μετέδωσε το ilialive.gr.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο Αλποχώρι Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Εκκένωση περιοχών

Εκκενώνονται οι περιοχές Χανάκια και Αλποχώρι Ηλείας λόγω της πυρκαγιάς. Οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών καλούνται να απομακρυνθούν από τους οικισμούς και να κατευθυνθούν προς πύργο.

Ειδικότερα ανακοίνωση αναφέρει: «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Χανάκια και Αλποχώρι Ηλείας απομακρυνθείτε προς Πύργο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Σε διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προχώρησε η Αστυνομία, στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου από το ύψος της κοινότητας, Χανάκια μέχρι και το ύψος της κοινότητας Δουνέικα, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή, Αλποχώρι. Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε δοθεί εντολή εκκένωσης από την Πυροσβεστική.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις