Breaking news

Δασική πυρκαγιά στη Νάξο: Ήχησε το 112 για εκκένωση
A

Το 112 ήχησε σε κατοίκους της Γαβριανής Μεσσηνίας, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Τετάρτη, το απόγευμα σε δασική έκταση στη Γαβριανή Μαγνησίας, στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου.

Ειδικότερα, στο μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι από το 112 αναφέρεται πως: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Γαβριανή απομακρυνθείτε προς Αλμυρό μέσω Εθνικής οδού».

Στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 19 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις στις περιοχές: Αγιά Λάρισας, Βόλβη Θεσσαλονίκης, Ερμιονίδα Αργολίδος, Άγιος Γεώργιος Πρέβεζας, Αλμυρός Βόλου και Μόρια Λέσβου

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Αετόλοφος, στην Αγιά Λάρισας επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 15 οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Προφήτης, στη Βόλβη Θεσσαλονίκης επιχειρούν 40 πυροσβέστες, με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 2ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και 11 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Ηλιόκαστρο, στην Ερμιονίδα Αργολίδας επιχειρούν 73 πυροσβέστες, με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 6ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 23 οχήματα, δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, του δήμου Ζηρού Πρέβεζας επιχειρούν 28 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., επτά οχήματα και δύο αεροσκάφη. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Γαβριανή Αλμυρού Βόλου επιχειρούν 50 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 19 οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Μόρια της νήσου Λέσβου επιχειρούν 21 πυροσβέστες, επτά οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις