Breaking news

Φωτιά
A

Τρία μηνύματα από το 112 έχουν λάβει οι κάτοικοι στην Αττική για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα επί της λεωφόρου Βάρης Κορωπίου. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι κάνοντας δύσκολη τη «μάχη» που δίνουν οι πυροσβέστες. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, δηλαδή ξερά χόρτα, και για αυτό εξαπλώνεται πολύ γρήγορα. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί στο 161ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Βάρης - Κορωπίου.

Τα μηνύματα που εστάλησαν από το 112 ζητούσαν από τους κατοίκους στα Λαμπρικά και στο Κίτσι Κορωπίου να μετακινηθούν προς Βάρη. 

Επιπλέον, εκκενώνεται ο ιππικός όμιλος Βάρης, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες εκκενώνονται τρία σχολεία. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης υπάρχουν δύο σπίτια στα οποία έχει μπει η φωτιά, ενώ ο αέρας δεν βοηθά.

Ακούγονται εκρήξεις

Οι ρίψεις νερού από τα αεροπορικά μέσα γίνεται για να αποτραπεί η πορεία της φωτιάς προς κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν πληγεί επιχειρήσεις και σπίτια.

Τη στιγμή του βίντεο ακούγονται εκρήξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν εργοστάσια και διάσπαρτες κατοικίες. 

Κλειστή η Αττική οδός

Η Αττική Οδός ενημέρωσε ότι λόγω της πυρκαγιάς είναι κλειστή η έξοδος της Αττικής Οδού για τους προορισμούς Κορωπί – Βάρη – Αγία Μαρίνα. Παραμένει ανοιχτή η έξοδος προς τους προορισμούς Μαρκόπουλο – Παιανία.

Επίσης, λόγω της φωτιάς υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις