Breaking news

Απόστολος Λύτρας: Ελεύθερος μετά την παραδοχή του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
A

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απολογία του για το περιστατικό ξυλοδαρμού της συζύγου του. Ο γνωστός ποινικολόγος παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τη σύζυγό του, όσο και από τις κόρες του, αφού επιχείρησε να το αποσιωποιήσει, κάνοντας λόγο για πτώση της συζύγου του από τα σκαλιά. 

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων νωρίς το πρωί και ανέμενε την έναρξη της απολογίας του μαζί με συγγενικά του πρόσωπα. Μετά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα, ο κ. Λύτρας προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες, όπου σημείωσε ότι θα αναζητήσει τα αίτια για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

«Ομολόγησα την πράξη μου και ζήτησα συγγνώμη και από τη σύζυγό μου, την οποία υπεραγαπάω, και από τις κόρες μου. Βρέθηκα σε μία κατάστασης που δεν μπορώ να περιγράψω. Ψάχνω τον τρόπο για να μπορέσω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια. Έχω χτίσει καριέρα και οικογένεια με πολύ κόπο, θα αναζητήσω τις αιτίες γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό», είπε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. 

Πριν την έναρξη της απολογίας του, κατέθεσαν – σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του.  

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι φέρεται να ισχυρίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων της κλινικής πως τα πολύ σοβαρά τραύματα της γυναίκας οφείλονταν σε πτώση της από τη σκάλα του σπιτιού. Η κλινική εικόνα, ωστόσο, της δικηγόρου δεν παρέπεμπε σε πτώση αλλά σε βίαια χτυπήματα που είχε δεχθεί από ανθρώπινο χέρι.

Ο γιατρός ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία και να κινήσει τις διαδικασίες για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, καθώς όταν τη ρώτησε αν τη χτύπησε ο σύζυγός της, εκείνη απάντησε καταφατικά

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις