Breaking news

βρέφος
A

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις μετά τον εντοπισμό του βρέφους σε χωματερή της Βραυρώνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του βρέφους ομολόγησε στην κατάθεσή του πως ο ίδιος πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια, καθώς, όπως ανέφερε, ήταν νεκρό.

Η εξήγηση που έδωσε για το χτύπημα που έφερε το παιδί στο κεφάλι, ήταν ότι προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για κάτι άλλο, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha.

Σοκάρει η μαρτυρία του γυναικολόγου που εξέτασε τη μητέρα του νεκρού βρέφους

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, μίλησε στο mega, o μαιευτήρας-γυναικολόγος που εξέτασε την γυναίκα όταν πήγε με αιμορραγία στο «Αλεξάνδρα», αναφέροντας πως αμέσως κατάλαβε πως είχε τοκετό. «Κατά τις 23:30 χθες, όταν εφημέρευα με κάλεσαν, γιατί ήρθε με ταξί ένα ζευγάρι Νεπαλέζων με διερμηνέα. Η γυναίκα μού είπε ότι της ήρθε περίοδος. Στην κλινική εξέταση κατάλαβα αμέσως ότι είχε τοκετό λίγες ώρες πριν», είπε αρχικά.

«Τη ρώτησα αμέσως πού πήγε το έμβρυο. Μας είπε ότι δεν ήταν έγκυος και ενώ αρχικά μιλούσε αγγλικά μετά έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Τότε αμέσως κάλεσα την αστυνομία» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως οι γονείς «είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απάθεια από το γεγονός. Υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό σε ένα χωράφι πέντε μήνες πριν. Κάτι που φυσικά δεν γίνεται»

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις