Breaking news

Ναυαγοσώστες
A

Μυστήριο προκαλεί ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη που σημειώθηκε στην Κρήτη, μετά από διαπληκτισμό, αφότου ο ίδιος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πριν καταρρεύσει είχε προηγηθεί ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ αυτού και δύο 24χρονων. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις Καλύβες Αποκορώνου με τον νεαρό να αισθάνεται αδιαθεσία μετά το επεισόδιο και, εν τέλει, να καταλήγει.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως καθώς μέσα από αυτό θα φανούν τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος νεαρός, πριν καταρρεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στην παραλιακή περιοχή των Καλυβών με τον 20χρονο ναυαγοσώστη και κάποια άτομα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε ξυλοδαρμός και κυνηγητό του 20χρονου ο οποίος φτάνοντας σε κεντρικό σημείο του χωριού κατέρρευσε.

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο ενώ διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές

Σε πέντε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά, μετά τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη, που κατέρρευσε μετά από φιλονικία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο Έλληνες 24 ετών –  οι οποίοι θεωρούνται ως άμεσα εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή με τον 20χρονο – καθώς και για τρείς αλλοδαπούς οι οποίοι ήταν παρέα με τους δυο Έλληνες. Πρόκειται για 19χρονο από την Ρουμανία, 28χρονο από την Γεωργία και 18χρονο από την Βουλγαρία, για τους οποίους εξετάζεται ο βαθμός της συμμετοχής τους στο επεισόδιο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις