Breaking news

Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου
A

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα οι εργασίες που ήταν σε εξέλιξη στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού μετά από το ατύχημα με το βυτιοφόρο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Ωστόσο, μετά την κατεδάφιση της γέφυρας, οι μόνιμοι κάτοικοι των γύρω περιοχών είναι αναγκασμένοι να μετακοινούντα μέσω της ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου και να πληρώνουν διόδια.

Προκειμένου να βρεθεί λύση για τους μόνιμους κατοίκους, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιόνης, είχε επαφή με  αρμόδιους φορείς. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού Α.Ε. Παναγιώτη Παπανικόλα και με τον διευθύνονται σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού – Λειτουργία Α.Ε. Κώστα Παπανδρέου.

Κατά τη συνάντηση, εξετάστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δημότες που πρέπει, καθημερινά, να μετακινούνται απ’ το Λουτράκι προς τους Αγίους Θεοδώρους, το Καλαμάκι και τις γύρω περιοχές (και αντίστροφα).

Αποφάσισαν λοιπόν από κοινού πως η διέλευση των μόνιμων κατοίκων και των εργαζόμενων σε επιχειρήσεις, εντός των ορίων του δήμου θα γίνεται δωρεάν.

Εξετάζεται από το νομικό τμήμα της Ολυμπίας Οδού – Λειτουργία Α.Ε, η διαδικασία της δωρεάν διέλευσης και εντός της ημέρας θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις