Breaking news

Φωτιά και πυροσβεστική
A

Κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν προκληθεί στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε από την ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα, στην γέφυρα στον Ισθμό.

Η γέφυρα υπέστη σοβαρές ζημιές και κατεδαφίζεται, ενώ στο σημείο αυτοψία έκαναν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο υπουργός Μεταφορών και υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα, η τροχαία έχει προχωρήσει σε αντιδρόμηση και εκτροπή της κυκλοφορίας στο ύψος του Λουτρακίου. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τόνισε ότι διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Όπως αναφέρει η νεότερη ενημέρωση της τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο διεξάγεται μέσω αντιδρόμησης στο ρεύμα προς Αθήνα. Η υπόλοιπη κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπή από τον κόμβο του Λουτρακίου όπως γινόταν από χθες.

Ακόμη, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων από τη X/Θ -23,5- (ύψος διοδίων Ελευσίνας) έως X/Θ -84,5- (κόμβο Mορέα) σήμερα (08 Ιουνίου 2024) από τις 10:30 έως 23:00 και αύριο (09 Ιουνίου 2024) από τις 05:00 έως 17:00.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εργασίες κατεδάφισης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις