Breaking news

Ανατροπή νταλίκας στον Ισθμό
A

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο καθώς ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα οι εργασίες που ήταν σε εξέλιξη στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού μετά από το ατύχημα με το βυτιοφόρο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Η κατεδάφιση της γέφυρας που κρίθηκε επικίνδυνη μετά την ανατροπή, έκρηξη και ανάφλεξη του βυτιοφόρου ολοκληρώθηκε εντώς 48 ωρών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η απόφαση για την κατεδάφισή της επήλθε έπειτα από αυτοψία της πολιτικής ηγεσίας και κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και της παραχωρησιούχου εταιρείας, που μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ δρομολογήθηκαν και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Μετά την ολική καθαίρεση του κατεστραμμένου τμήματος της γέφυρας, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα, αναμένεται μέχρι τα μεσάνυχτα, απόψε, η παράδοση στην κυκλοφορία μιας λωρίδας του κλάδου προς Ισθμό της Ολυμπίας Οδού και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης. Η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον κλάδο θα ολοκληρωθεί έως νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, 10 Ιουνίου.

Ανατροπή νταλίκας στον Ισθμό
Ανατροπή νταλίκας στον Ισθμό

Την ολοκλήρωση της καθαίρεσης θα ακολουθήσουν οι διοικητικές διαδικασίες, προκειμένου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η αποκατάστασή της. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις