Breaking news

akrita
A

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε με μία σύντομη πρόταση τις πολύκροτες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook δήλωσε για τον τραγουδιστή πως: «Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε» μετά τη θέση που πήρε για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το περασμένο Σάββατο. 


Έπειτα κάτω από την ανάρτηση της τα σχόλια έπεσαν βροχή με πολλούς να αντιδρούν, ενώ η κ. Ακρίτα άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με τους followers της σχετικά με την υπόθεση. 

Ειδικότερα κάποιος έγραψε: Από εσάς συγκεκριμένα Elena Akrita αλήθεια είναι πως δεν περίμενα αυτό το σχόλιο. Η τοποθέτηση του Ρουβά ήταν ακριβώς η ίδια με των γονιών του Άλκη, η ίδια με του Ζακ... "απαντάμε στη βία με αγάπη"

Η κ. Ακρίτα απάντησε: Μιλάτε σοβαρά ή τρολάρετε; Ελπίζω το δεύτερο.

Αργότερα μερικοί χρήστες στο θυμήθηκαν τη φωτογραφία που είχε μοιραστεί στο παρελθόν η κ. Ακρίτα με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη. Ενώ η ίδια είχε πει στο παρελθόν για τη φωτογραφία της με τον Λιγνάδη: «Με δαιμονοποίησαν γιατί έχω φωτογραφία με τον Λιγνάδη από πρεμιέρα του Εθνικού και από παρουσίαση βιβλίου. Έχω φωτογραφία με τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Χαϊκάλη, με τον οποίο έχω δουλέψει τόσα χρόνια. Ο κόσμος για να βγει να μιλήσει πρέπει να βγουν πρώτα τα θύματα. Αν δεν βγουν τα θύματα, δεν μπορείς να βγεις εσύ σαν τρελός να μιλήσεις. Θα φας αγωγή πέντε εκατομμυρίων».

Μερικά από τα σχόλια χρηστών στο Twitter: 

 
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις