Breaking news

Τροχαίο στη Συγγρού
A

Ένα αυτοκίνητο σήμερα, ξημερώματα Παρασκευής, εξετράπη της πορείας του και μετά από μία τρελή πορεία καρφώθηκε στην είσοδο καφετέριας στη λεωφόρο Συγγρού. Όπως φαίνεται στο βίντεο, από τη σύγκρουση έσπασαν τα τζάμια και προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές στην καφετέρια. 

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν πελάτες και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Από τύχη, εκείνη τη στιγμή υπήρχε μόνο ένας εργαζόμενος στην κουζίνα του καταστήματος και ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος διερχόμενος πεζός παρότι είναι αρκετά κεντρικό σημείο ακριβώς απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε κοντινή απόσταση υπάρχουν τρία μεγάλα ξενοδοχεία, ενώ ακριβώς δίπλα είναι η πιάτσα των ταξί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο κινούμενο επί της λεωφόρου Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως λένε οι πρώτες μαρτυρίες, προσπάθησε να στρίψει δεξιά στον παράδρομο στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί στην είσοδο της καφετέριας. Ευτυχώς εκείνη την ώρα το καφέ δεν είχε ανοίξει.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις