Breaking news

INTIME
A

Ταυτοποιήθηκε ένας ύποπτος για τη φωτιά που μπήκε στο εργοστάσιο της Λαμίας, που συνδέεται με την υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης 63 μαθητών δημοτικών σχολείων της πόλης.

Ειδικότερα, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει ήδη έναν ύποπτο και αναμένονται συλλήψεις, ενώ οι δράστες φέρονται να μπήκαν στο εργοστάσιο με κλειδιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος που εξετάζει την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου, στο εν λόγω εργοστάσιο, εντόπισε ευρήματα σε πολλά σημεία έναρξης της φωτιάς, που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα  και περιμετρικά του εργοστασίου δείχνοντας έτσι «ανθρώπινο χέρι».

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως διαπιστώθηκε έντονη οσμή βενζίνης, η οποία επιτάχυνε την φωτιά, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να εξαπλωθεί στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, πριν ακόμη φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Τρεις ενδείξεις για το σενάριο περί εμπρησμού

Σε άλλες πληροφορίες για την υπόθεση, όπως αναφέρθηκε από το MEGA, υπάρχουν τρεις σοβαρές ενδείξεις, που εξετάζονται αναφορικά με το σενάριο εμπρησμού.
Αυτά είναι:

  • γρήγορη εξάπλωση φωτιάς από το βαν σαν να υπάρχει πρόσθετο υλικό που βοήθησε στην εξάπλωση
  • μύριζε βενζίνη Έχουν ληφθεί 20 δείγματα από σημεία του καταστραμμένου εργοστασίου και έχουν σταλεί στο χημείο του Κράτους
  • τα καταγραφικά: τα δύο κάηκαν, δε βρέθηκε το τρίτο καταγραφικό, και το ζήτημα που τίθεται είναι αν καταστράφηκε ολοσχερώς εντελώς από τη φωτιά ή…εξαφανίστηκε
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις