Breaking news

INTIME
A

Στη δημοσιότητα βγήκαν νέα βίντεο - ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από τη γυναικοκτονία της 40χρονης στο Μενίδι.

Ειδικότερα, στο ένα βίντεο εμφανίζεται ο 50χρονος γυναικοκτόνος να περπατά με αρκετή ηρεμία, πηγαίνοντας πρώτα προς τα αριστερά για να πετάξει τα σκουπίδια και έπειτα δεξιά, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά δολοφόνησε τη 40χρονη.

Στο δεύτερο βίντεο, ο δράστης πλησιάζει την 40χρονη και μιλάει μαζί της λίγα λεπτά προτού τη μαχαιρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία της 40χρονης ο δράστης πήγε σε ξενοδοχείο για να περάσει τη νύχτα και έπειτα περιφερόταν στους δρόμους μέχρι τον εντοπισμό του από την ΕΛ.ΑΣ. Δεν άλλαξε ρούχα και υποστηρίζεται πως κυκλοφορούσε με αυτά που φορούσε όταν την μαχαίρωσε.

Δείτε τα βίντεο: 

Τη Δευτέρα η απολογία του 50χρονου γυναικοκτόνου

Η απολογία του 50χρονου στον Εισαγγελέα για τη γυναικοκτονία της 40χρονης στο Μενίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Στον 50χρονο ασκήθηκε δίωξη, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την γυναικοκτονία της Ενκελέιντα. Υπενθυμίζεται πως στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη, παραδέχθηκε με κυνισμό τη δολοφονία της, χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για την πράξη του. 

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω», φέρεται να είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Υποστήριξε δε, πως «μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες τους στο Facebook». Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 50χρονος πριν τη δολοφονία της, την παρακολουθούσε για σχεδόν μία εβδομάδα έξω από το σπίτι όπου διέμενε με τα παιδιά τους.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις