Breaking news

Περιπολικό αστυνομία
A

Μιλώντας στο Mega η δικηγόρος της 40χρονης που δολοφονήθηκε στο Μενίδι, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον φόνο, υποστηρίζοντας ότι ο γυναικοκτόνος «φαίνεται πως το είχε προσχεδιάσει και είχε κάνει ένα πλάνο στο μυαλό του».

Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι το θύμα έφερε δεκαεφτά μαχαιριές από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η συμπεριφορά του δράστη

Η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου, επεσήμανε πως η 4χρονη ήταν μια μαχήτρια ζωής και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο 50χρονος χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη. Της έλεγε πως έχει γίνει σαν τη μητέρα της. «Η κακοποίηση των θυμάτων μπροστά τα παιδιά κάνει και τα παιδιά κακοποιημένα. Φαίνεται πως το είχε προσχεδιάζει και είχε κάνει ένα πλάνο στο μυαλό του. Είναι αποφασισμένος. Ο άνθρωπος αυτός προχώρησε για 5 χλμ. για ποιο αλκοόλ λέμε; Συνήθως οι κακοποιητές βάζουν ένα προσωπείο. Από τα λεγόμενα των αδελφών της έχει πάει πολλές φορές στην αστυνομία. Αυτή η γυναίκα είχε πάρει δάνειο για να πάρει σπίτι, πώς να φύγει μετά να πάει σε δομή;»

Ο ξάδελφος της 40χρονης μιλώντας, επίσης, στο Mega, είπε ότι «αυτός δεν έχει δώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ γι΄ αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά τα έχει μεγαλώσει μόνη της, τα έχει πληρώσει όλα μόνη της. Όμως, οι καλοί άνθρωποι πάντα χάνονται» και πρόσθεσε πως «φοβόταν πως θα την σκοτώσει. Παλιά οι γείτονες είχαν φέρει την αστυνομία επειδή τη χτυπούσε. Τα παιδιά είναι χάλια και πρέπει να πάνε να θάψουν την μητέρα τους. Και αυτός δεν υπέγραφε τα χαρτιά για να πάνε να ρίξουν λίγο χώμα. 10 χρονών η κοπέλα έβλεπε μηνύματα του να χτυπάει τη μητέρα του. Αυτός έπινε όταν ήθελε να δέρνει».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις