Breaking news

karnavali
A

Χωρίς παρελάσεις θα διεξαχθεί και φέτος το Πατρινό καρναβάλι, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πελετίδης ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με το πλαίσιο που έχει τεθεί από την πολιτεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν είναι εφικτό να γίνουν και φέτος οι καρναβαλικές παρελάσεις.

«Η πανδημία μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε το Καρναβάλι όπως το θέλαμε. Οι εκδηλώσεις θα είναι πάλι διαφορετικές. Δεν θα γίνουν δηλαδή οι παρελάσεις», δήλωσε

Παράλληλα, για την απόφαση της κυβέρνησης ως προς την διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων για τις Απόκριες είπε ότι: «Με την επιστολή μας μας απάντησαν από την κυβέρνηση όχι με απόλυτο τρόπο, αλλά ουσιαστικά μας έδωσαν την κατεύθυνση» και όπως εκτίμησε «η ζυγαριά γέρνει στο ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις».

Τέλος, ο Δήμαρχος της Πάτρας ανέφερε πως τη Δευτέρα θα σταλεί στην κυβέρνηση ένας πλήρης κατάλογος με εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να λάβουν απαντήσεις για το αν ο Δήμος μπορεί να τις υλοποιήσει.  Ανακοίνωσε επίσης ότι απόψε ανάβει ο καρναβαλικός διάκοσμος.

Οι ανακοινώσεις του κ. Πελετίδη:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις