Breaking news

INTIME
A

Σε ισχύ είναι από χθες, Πέμπτη, το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, εν όψει του Πάσχα, με τα καταστήματα να ανοίγουν την Κυριακή 28 Απριλίου.

Τι θα ισχύσει όμως με τη λειτουργία των σούπερ μάρκετ την Κυριακή αυτή; Ανοικτές θα παραμείνουν ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ μεθαύριο, Κυριακή. 

Ειδικότερα, ανοικτά θα παραμείνουν τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl Ελλάς, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Ακόμα, το ωράριο των My Market θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Όλα τα σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα μόνο επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μασούτης, θα είναι ανοιχτά από τις 11το πρωί έως και τις 4 νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024.

Σημειώνεται ότι ο  Σκλαβενίτης θα συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει να μην ανοίγει τις Κυριακές. Ωστόσο, θα ανοίξει το κατάστημα στο Επιχειρηματικό Πάρκο Smart Park (Σπάτα) το οποίο θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις