Breaking news

dolofonialalkisylifthentes
A

O 21χρονος Έλληνας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αποστόλη Λύτρα, αποκάλυψε στην ανακρίτρια πού βρίσκεται το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση και ποιος αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου Άλκη Καμπανού.


Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας, ο 21χρονος δεν οδηγούσε το όχημα, ενώ «έδειξε» ότι ο δολοφόνος είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

«Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη», είπε ο κ. Λύτρας σύμφωνα με το thesstoday.gr. Μέσα από τα λόγια του επομένως, φαίνεται να φωτογραφίζει τον 25χρονο "Αθηναίο" ως τον πραγματικό δολοφόνο του Άλκη.

Πρόσθεσε ότι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε είναι τύπου «καραμπίτ» και ο εντολέας του υπέδειξε το σημείο όπου το πέταξαν. «Πρόκειται για ένα μαχαίρι καραμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει πού βρίσκεται», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Επίσης υποστήριξε ότι αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, μετά την επίθεση, «το πέταξαν σε μια ερημική περιοχή». 

«Χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι»


Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του 21χρονου, ο εντολέας του υποστήριξε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και στη συνέχεια του έπεσε. «Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Ανέφερε επίσης ότι «οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις