Breaking news

georgia mpika
A

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα έφερε στο φως το zougla.gr, ανεβάζοντας ένα βίντεο που δείχνει την κοπέλα να κάνει «οκτάρια», στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «ζούγκλας», τα χαράματα Πρωτοχρονιάς η Γεωργία με τη φίλη της έχει αποχωρήσει από το ξενοδοχείο ΜΕΤ και επιχειρεί να βρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της. Η φίλη της έχει ήδη φύγει και η Γεωργία μόνη της αδυνατεί να το βρει και επιχειρεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Η κάμερα ασφαλείας μαγνητοσκοπεί αυτή την προσπάθεια της Γεωργίας Μπίκα να γυρίσει πίσω προκειμένου, όπως μάθαμε αργότερα, να βρει έναν τρόπο να περάσει ασφαλώς τη νύχτα. Ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί. Είναι φανερό πως η Γεωργία Μπίκα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τη βλέπουμε να παραπατά, να κάνει κυριολεκτικά «οκτάρια», στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, δήλωσε στο ThessToday.gr πως το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη κοπέλα εκείνο το βράδυ.

«Άλλο ένα αντικειμενικό αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Γεωργία Μπίκα το βράδυ εκείνο. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να πληροφορηθώ αν υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες περιγράφουν μια διαφορετική κατάστασή της από αυτή που δείχνει το βίντεο. Θεωρώ ότι και οι επόμενες μέρες θα είναι αποδεικτικά κρίσιμες για την υπόθεση. Αυτή είναι η άποψη μου χωρίς να έχω πρόσβαση στη δικογραφία. Το βίντεο αυτό βάζει τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών».

Να σημειωθεί επίσης ότι το βίντεο έρχεται μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου της 24χρονης, ο οποίος είπε οι εξετάσεις της δείχνουν πως υπήρχαν υψηλά ποσά μεταβολητών του αλκοόλ στο αίμα της.

Δείτε το βίντεο

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις