Breaking news

Γυναικοκτονία
A

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία, η 15η κατά σειρά για το 2021 στην χώρα μας, που σημειώθηκε σήμερα στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όπου ένας 40χρονος στραγγάλισε με τα χέρια του την 36χρονη σύζυγό του. 

Το ζευγάρι κατοικούσε στο σπίτι όπου κατοικούσαν με τα δυο του παιδιά και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Βλαχιώτη και είπε ότι λογομάχησε με την 36χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Μάλιστα, η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος επιχείρησε να διαφύγει μετά το άγριο φονικό, αλλά το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το άγριο έγκλημα.

«Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ζήτησε από τον 40χρονο να χωρίσουν. Τα παιδιά του ζευγαριού ήδη βρίσκονται σε χέρια συγγενών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις