Breaking news

Εφιάλτης στην Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλυτώσει από το σύντροφό της (βίντεο)
A

Στον απόηχο της γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στην Πάτρα, όταν γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι της, την Παρασκευή, 5 Απριλίου, προκειμένου να μπορέσει να γλυτώσει από τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flamis.gr, έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές καθώς ο σύντροφός της τη χτυπούσε και την έβριζε. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα. Μία φίλη της νεαρής που διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου, έφθασε στο σημείο.

Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει, πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. Ήταν τόσο μεγάλος ο τρόμος που βίωνε, που ούτε καν παπούτσια δεν φορούσε. Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη, ο οποίος πρόλαβε και έφυγε.

Συνελήφθη, όμως, χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες, στις 3 το απόγευμα, ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ), τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ.

Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν εκ νέου. Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε και η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις