Breaking news

PATRA TRAGIKH MHTERA
A

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε σύμφωνα με πληρoφορίες η Eισαγγελία για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια της Πατρινής οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας ο χαμός της οποίας βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο, καθώς ούτε ο ιατροδικαστής μπόρεσε να καταλήξει σε συμπέρασμα.

Η αστυνομία έχει ζητήσει να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου και των τριών παιδιών.

Ο Ιατροδικαστής Αθηνών, Σωτήρης Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρούλας, ενώ όπως ανέφερε στο LIVE NEWS, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων ίσως καταφέρουν να προσδιορίσουν τα αίτια θανάτου.

«Το ιατροδικαστικό πόρισμα ήταν αιφνίδιος θάνατος από απροσδιόριστη αιτία. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να δούμε αν θα έχουμε μια σαφή εικόνα».

Μαζί με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να εξεταστούν και τα όργανα της μικρής σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού, με τη μητέρα του κοριτσιού να κάνει καθημερινές αναρτήσεις στο Facebook με αναμνήσεις από το 9χρονο αγγελούδι.

Οι γιατροί προσπαθούν να ρίξουν φως και στους 3 θανάτους των παιδιών, καθώς χαρακτηρίστηκαν ως «αιφνίδια συμβάντα».

Το 2019, η 3,5 ετών Μαλένα που έπασχε από λευχαιμία, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς την είχε ξεπεράσει, «έφυγε» όταν σταμάτησε ο σφυγμός της, με την ιατροδικαστική εξέταση να αναφέρει ως πιθανή αιτία ηπατική ανεπάρκεια και τον πατέρα της Μαλένας να στρέφεται δικαστικά εναντίον του ιατροδικαστή, ενώ τον Μάρτιο του 2021 η μητέρα βρήκε χωρίς σφυγμό την 6 μηνών Ίριδα, που φέρεται να έπασχε από αγενεσία φλεβοκόμβου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις