Breaking news

Facebook και Messenger
A

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο Facebook και το Messenger, μετά τις δυσλειτουργίες που είχαν παγκοσμίως οι πλατφόρμες, σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου.

Ωστόσο τα προβλήματα ανανέωσης στη ροή του Instagram εξακολουθούν να υπάρχουν.

Όπως έγινε γνωστό λίγο νωρίτερα οι πλατφόρμες της Meta, Facebook, Instagram, Threads και Messenger «έπεσαν» με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σύνδεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, όσοι χρήστες ήταν συνδεδεμένοι στο Facebook τη στιγμή που παρατηρήθηκε το πρόβλημα, βγήκαν αυτομάτως εκτός των λογαριασμών τους, χωρίς να μπορούν να κάνουν σύνδεση για λίγη ώρα. 

Τα προβλήματα σύνδεσης στη ροή του Instagram εξακολουθούν να υφίστανται στην ανανέωση του. Πληροφορίες της Daily Mail μέσα από το Facebook αναφέρουν ότι, τα εσωτερικά συστήματα της εταιρείας ήταν επίσης εκτός λειτουργίας, γεγονός που μπορεί να οδήγησε στη διακοπή λειτουργίας της Τρίτης. 

Οι αναφορές των προβλημάτων σύνδεσης παγκοσμίως ανέρχονται σε χιλιάδες σύμφωνα με το DownDetector.

Το μήνυμα του Facebook

Το Facebook ειδοποίησε τους χρήστες μέσα από σχετική ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

«Θα είμαστε σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

Το WhatsApp, το οποίο ανήκει επίσης στη Meta, φάνηκε να λειτουργεί κανονικά. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις