Breaking news

Παιδί παρατημένο
A

Ασφαλές στην αγκαλιά της μητέρας του είναι το μόλις τριών χρονών κοριτσάκι το οποίο βρέθηκε παρατημένο από αστυνομικούς μέσα σε μια χαρτόκουτα, εκτεθειμένο και ξυπόλητο στο κρύο, σε πάρκο στο κέντρο του Ηρακλείου. 
Όπως φέρεται να είπε η μητέρα του κοριτσιού στους αστυνομικούς, η οποία έχει ακόμα έξι παιδιά με το σύζυγό της , το τελευταίο χρονικό διάστημα η οικογένεια ζει μέσα σ΄ ένα αυτοκίνητο, αφού ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζαν στο Ηράκλειο, τους έκανε έξωση.

Ως μια εικόνα που δεν θα ξεχάσουν, περιγράφουν οι αστυνομικοί, την εικόνα με το μόλις τριών χρονών κοριτσάκι, που - όπως αποκάλυψε το Cretalive - βρέθηκε μονάχο του μέσα σε μία χαρτόκουτα, το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως είπαν οι αστυνομικοί, το παιδί ήταν ξυπόλυτο, έκλαιγε με αναφυλλητά και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για να πει το οτιδήποτε. Το πήραν αγκαλιά, προσπαθώντας να το ηρεμήσουν, βρήκαν κάποια παπουτσάκια και του τα φόρεσαν, του πρόσφεραν σοκολάτες. Περίπου ένα τέταρτο αργότερα και ενόσω είχαν εστιάσει στο κοριτσάκι, εμφανίστηκε ο 28χρονος άνδρας που - όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια - ήταν ο πατέρας του. 
Η κατάστασή του, όπως είπαν, έδειχνε καθαρά ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου έφτασε λίγο αργότερα και η μητέρα της μικρής. 

Συνελήφθη ο πατέρας του κοριτσιού και καταδικάσθηκε σε 15 μήνες φυλάκιση

Όπως είπαμε ο 28χρονος πατέρας της μικρής και ακόμα πέντε παιδιών, συνελήφθη λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό του παιδιού και καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο σε 15 μήνες φυλάκιση, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών και άφησε το παιδί για να πάει να κάνει χρήση.

Μάλιστα, η πολύτεκνη οικογένεια φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και για την πλημμελή ανατροφή των έξι παιδιών της, τα οποία - όπως καταγγέλλουν οι γείτονες - οι γονείς αφήνουν συχνά εκτεθειμένα και ξυπόλητα.

Ωστόσο είναι φανερό ότι το κύριο, το βασικό και συνάμα το εξωφρενικό είναι η απουσία της οργανωμένης πολιτείας. Αυτό κι αν είναι δείγμα του πολιτισμού μας: Οικογένεια με 6 παιδιά ΑΣΤΕΓΗ εν έτει 2021

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις