Breaking news

Ελληνική Αστυνομία
A

Νεκρός είναι ο δράστης που εισέβαλλε και άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα, καθώς βρέθηκε από τους αστυνομικούς με την καραμπίνα δίπλα του. 

Λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση ομάδας των ΕΚΑΜ, προκειμένου να εισβάλουν στο χώρο της ναυτιλιακής εταιρίας για να συλλάβουν τον δράστη που άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είναι ηλικιωμένος, περίπου 70 ετών, πρώην εργαζόμενος της εταιρείας, ο οποίος δεν προσέγγισε τον χώρο από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ και από εκεί μπόρεσε να μπει στο κτήριο.

Τρεις νεκροί από την αιματηρή επίθεση

Τρεις οι νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης που αυτοκτόνησε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα. Οι τρεις εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εντοπίστηκαν νεκροί από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που έκαναν έφοδο. Βρέθηκαν στον ημιώροφο, το πρώτο σημείο στο οποίο μπήκε ο δράστης και άρχισε να πυροβολεί με μια κυνηγετική καραμπίνα όποιον βρήκε μπροστά του.

Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας. Είχε μάλιστα δίπλα του και την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής και ένας εργαζόμενος.

Σε ποιον ανήκει η ναυτιλιακή εταιρεία που έγινε το μακελειό

Στην European Product Carriers έγινε σύμφωνα με πληροφορίες, το μακελειό στη Γλυφάδα, με απολυμένο εργαζόμενο να σκοτώνει 3 άτομα πριν αυτοκτονήσει.

Η εταιρεία έχει στόλο 19 δεξαμενοπλοίων (έξι εκ των οποίων είναι υπό ελληνική σημαία) και ανήκει στον εφοπλιστή Σπύρο Καρνέση, που είναι και μεγαλομέτοχος με 63,8% στην ΕΛΙΝΟΪΛ.

Στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρείας απασχολείται προσωπικό 45 ατόμων, ενώ στους 350 ανέρχονται οι μισθοδοτούμενοι ναυτικοί.

Ο Σπύρος Καρνέσης είναι βασικός μέτοχος με ποσοστό 63,8% στην εισηγμένη στο χρηματιστήριο ενεργειακή εταιρεία Ελινόιλ, η τρέχουσα αγοραία αξία της οποίας είναι στα 50,7 εκατ. ευρώ.

Μαρτυρίες σοκ υπαλλήλων που κατάφεραν να βγουν από την εταιρεία: «Μπήκε στα γραφεία και επιτέθηκε στα αφεντικά»

«Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, ο οποίος ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Γιατί φώναζε σε όλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον από εμάς», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή 

Λόγω της επιχείρησης της ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα ακόλουθα σημεία:

  • Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ
  • Λ. Καραμανλή και Καλυψούς
  • Αρτεμισίου και Ροντήρη

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις