Breaking news

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα
A

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, που βρίσκεται στην οδό Αρτεμισίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς έχουν τραυματιστεί 2 άτομα, ενώ ο ένας φαίνεται να είναι νεκρός.

Στο σημείο έχουν σπεύσει στελέχη της ΕΛΑΣ, ενώ πριν από λίγο ξεκίνησε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ.

Ο ηλικιωμένος δράστης, περίπου 70 ετών, φέρεται να παραμένει ταμπουρωμένος στον δεύτερο όροφο των γραφείων της εταιρείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εμπλεκόμενος φέρεται να είναι ένας πρώην εργαζόμενος της εταιρείας.

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα - Ένας νεκρός, δύο τραυματίες
protothema.gr
Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα
protothema.gr

Ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία και φέρεται να είναι οπλισμένος με καραμπίνα, μπαίνοντας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας που βρίσκονται έξω από το κτήριο βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση, καλώντας τους συγγενείς τους για να τους ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Λόγω της επιχείρησης της ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα ακόλουθα σημεία:

  • Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ
  • Λ. Καραμανλή και Καλυψούς
  • Αρτεμισίου και Ροντήρη
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις