Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Θλίψη στην κοινωνία της Λαμίας σκόρπισε η τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου οκτάχρονου παιδιού χθες, Τετάρτη το μεσημέρι, αφού έδωσε «μάχη» πέντε ημερών για να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί είχε παρουσιάσει συμπτώματα ίωσης και γαστρεντερίτιδας και κατέφυγε την περασμένη Παρασκευή, το μεσημέρι στα Επείγοντα νοσοκομείου Λαμίας.

Επειδή οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά, το παιδί διακομίστηκε σε λίγες ώρες στο νοσοκομείο «Παίδων», ωστόσο πέντε ημέρες μετά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την περασμένη Κυριακή ενεργοποιήθηκαν όλες οι ελεγκτικές αρχές για να εντοπιστούν πιθανές προσβολές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιες σημαντικές βλάβες.

Έχουν ερευνηθεί οι επαφές του 8χρονου και ιδιαίτερα η διαδρομή του πριν από την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λαμίας, έχουν αποκλειστεί κάποιες εκδοχές ωστόσο όμως αναμένονται και άλλα τα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές, Δευτέρα, τη ζωή του έχασε εννιάχρονο παιδί στο Διδυμότειχο, λόγω νόσησης από στρεπτόκκοκο. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης. Σε τεστ που του έγινε από τους γιατρούς, το κοριτσάκι βγήκε θετικό στο βακτήριο του στρεπτόκοκκου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το άτυχο κοριτσάκι κατέληξε. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις