Breaking news

αλκης
A

Διέφυγε από την Ελλάδα για να γλιτώσει τη σύλληψη 20χρονος αλβανικής καταγωγής, που συμμετείχε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Thestival.gr, ο δράστης πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα προχθές. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν χθες το μεσημέρι. Όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι μόλις το προηγούμενο βράδυ είχε ταξιδέψει για την Αλβανία.

Ο 20χρονος είναι στενός φίλος του 23χρονου, που κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε κι ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Αλέξης Κούγιας είχε εκφράσει τους φόβους του ότι οι εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη ενδέχεται να έχουν φυγαδευτεί στην Αλβανία ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψή τους. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις