Breaking news

Περιπολικό αστυνομίας
A

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη έλαβε η 39χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία στη Χαλκίδα, την οποία διέπραξε το πρωί του Σαββάτου, με θύμα έναν 43χρονο άνδρα.

Συγκεκριμένα σήμερα, το πρωί της Κυριακής η 39χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή και ζήτησε προθεσμία προκειμένου  να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, την οποία και έλαβε.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας όπου και κρατείται.

Υπενθυμίζεται ότι, η δολοφονία του 43χρονου έγινε το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου,  περίπου στις 08:00 σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας. Τη στιγμή εκείνη που ο 43χρονος έβγαινε από το σπίτι του  και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, τον πλησίασε η 39χρονη και του επιτέθηκε με μαχαίρι. Η σύζυγος του η οποία άκουσε τη φασαρία, έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Τι αναφέρουν πληροφορίες για τη σχέση των δύο

Όπως ανέφερε ο  δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο από το 2021.

Ο ίδιος δήλωσε ότι, «Η ιστορία ξεκίνησε το 2021, όταν είχε έρθει στο γραφείο μου το θύμα, προσπαθώντας να βρει λύσεις στις παρενοχλήσεις που δεχόταν από τη σύζυγο του καλύτερου φίλου του».

Έπειτα συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Αντί να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα, όπως ήθελε, του συνέστησα να μιλήσει- όπως και έκανε- στον φίλο του, ενώ είχε ήδη ενημερώσει τη σύζυγό του. Πράγματι παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση είχε λήξει».

«Τον περίμενε κάτω από το σπίτι του. Την ώρα που έσκυψε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του, τον χτύπησε με μαχαίρι στην πλάτη, δεν ξέρω πόσες φορές. Προσπάθησε να φύγει τρέχοντας, τον ακολούθησε και με δεύτερο μαχαίρι ουσιαστικά τον αποτελείωσε».

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος της 39χρονης δηλώνει ότι η ίδια είναι σε σοκ, λέγοντας ότι, δεν του έχει μιλήσει ακόμα, με τον ίδιο να μην έχει κάποια εικόνα αναφορικά με τα κίνητρα της,  αναφερόμενος στη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία στη Χαλκίδα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις