Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διώκεται ο 50χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, στον Βόλο.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον κουνιάδο του χθες, Τρίτη το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Η νέα ημερομηνία για την απολογία της είναι η Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Εις βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το χρονικό του εγκλήματος 

Όλα συνέβησαν χθες, Τρίτη τη νύχτα μετά το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ προς Βόλο, όταν ο 50χρονος κάλεσε τον 33χρονς κουνιάδο του να πάει να τον βοηθήσει, λόγω βλάβης στο αυτοκίνητό του. Εκεί μάλωσαν, ήρθαν στα χέρια, ο 50χρονος έπιασε το κυνηγετικό του όπλο και πάνω στην συμπλοκή τον πυροβόλησε στο στήθος και στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν το πτώμα του άνδρα να φέρει τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ δίπλα του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου.

Ο 50χρονος φαίνεται ότι επέλεξε τον δρόμο της αυτοδικίας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, σκότωσε τον 32χρονο κουνιάδο του, αφού έμαθε ότι  βίαζε την κόρη του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όταν του αποκάλυψε η κόρη του τον εφιάλτη που βίωνε φέρεται να της είπε: «Θα τα κανονίσω εγώ». Την ίδια ώρα αλβανικά μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει. Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν, γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους. Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε τον δράστη και όσα συνέβαιναν.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν τα λόγια της αδερφής του θύματος. Ειδικότερα, η αδερφή του 33χρονου, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν ήξερα τίποτα… αυτός τα σκέπαζε όλαΟύτε ήξερα τι έκανε στα κορίτσια…».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις