Breaking news

Αστυνομία και συλλήψεις
A

Στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη από το Μεσολόγγι επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, ο οποίος φέρεται πως είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, θα περάσει εντός της ημέρας το κατώφλι των δικαστηρίων Μεσολογγίου προκειμένου να απολογηθεί για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τίποτα και δεν θυμάται πολλά ενώ φέρεται να έχει διαγράψει κλήσεις και μηνύματα από το κινητό του.

Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι δύο άνδρες είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων καθώς και ότι ο 50χρονος άφησε το κινητό το σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του που θα πήγαιναν για κυνήγι.

Ο 50χρονος φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο περίεργη την υπόθεση φυσικά είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ, ο 50χρονος χρωστούσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον Μπάμπη και ότι ο νεαρός άνδρας σχεδίαζε να κάνει κουβέντα στο κυνήγι για την επιστροφή των χρημάτων, με τον κρεοπώλη να ισχυρίζεται ότι τα έχει επιστρέψει.

Εκτός από τον 50χρονο κρεοπώλη, η αστυνομία καλεί ως μάρτυρα ακόμη ένα πρόσωπο «κλειδί» για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου που υποτίθεται ότι θα συναντούσε ο Μπάμπης για να πάει για κυνήγι, όπως υποστήριξε τουλάχιστον ο 50χρονος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι: «Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις