Breaking news

Μυστήριο με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι – Εξετάζεται ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος
A

Σε ένα απίστευτο «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζουν για έκτη ημέρα, παραμένοντας, όμως, άκαρπες.

Να σημειωθεί πως πιθανότατα σήμερα θα γίνει η άρση απορρήτου των κινητών τηλεφώνων, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στις Αρχές να εντοπίσουν που βρισκόταν ο 50χρονος ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό.

Ο 50χρονος κρεοπώλης κρατείται από την Αστυνομία, καθώς πήρε με το αυτοκίνητό του τον 31χρονο από το σπίτι του και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί ο Μπάμπης, όπως του είπε, θα συναντούσε άλλον φίλο του, έτσι ο 50χρονος επέστρεψε σπίτι του.

Σε αντιφάσεις ο 50χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισης του 31χρονου.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

Σύμφωνα με τον Alpha, από την πρώτη ανάκτηση δεδομένων στο κινητό του 50χρονου διαπιστώθηκε πως έχουν σβηστεί επαφές και μηνύματα, λίγο πριν αλλά και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Παράλληλα, υπάρχει μια χρονική απόκλιση στην κατάθεση του 50χρονου καθώς οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενό 1 ώρας και 10 λεπτών σε σχέση με όσα είπε. Συγκεκριμένα, η επιστροφή του έπρεπε να διαρκέσει 7 λεπτά και όχι 1 ώρα και 10 λεπτά.

Επίσης σύμφωνα με τις Αρχές μια ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισης από την οικογένεια του αγνοούμενου, ο 50χρονος μετέβη στο χωριό Κλεππά της ορεινής Ναυπακτίας διανύοντας μία απόσταση 2 ωρών και 40 λεπτών με πολλές στροφές και δύσβατες χαράδρες.

Τα δανεικά

Η οικογένεια του αγνοούμενου ισχυρίζεται πως ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον 31χρονο, ωστόσο ο ίδιος μιλά για 7.000 ευρώ τα οποία μάλιστα του τα είχε επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο 50χρονος έχει προσαχθεί για οπλοκατοχή αφού στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Για την εξαφάνιση του φίλου του δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση ωστόσο οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 50χρονος δεν λέει όλη την αλήθεια και ότι κάτι κρύβει.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις