Breaking news

Βροχές και καιρός στο κέντρο της Αθήνας
A

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τόσο στα βόρεια, αλλά και τα ανατολικά σήμερα σε μεγάλο τμήμα της χώρας, όπως αναφέρει το δελτίο καιρού.

Νεφώσεις πρόκειται να υπάρξουν και σε πολλές άλλες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, παρόλο που θα είναι σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Όπως αναφέρει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo.gr, αναμένονται νεφώσεις και βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τοπικά στην Κρήτη.

Ειδικότερα τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και βόρεια όπου είναι πιθανό να σχηματιστούν τοπικά ομίχλες. Στο μεταξύ αναμένεται να εκδηλωθεί παγετός τοπικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 14, στην Ήπειρο από 3 έως 14, στη Θεσσαλία από 1 έως 15-16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, οι άνεμοι θα πνέουν γενικά δυτικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

O καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές τις προμεσημβρινές ώρες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις