Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Η κοινότητα της Ραφήνας συγκλονίζεται μετά την τραγική είδηση της αυτοκτονίας μιας 36χρονης μητέρας που βρέθηκε απαγχονισμένη κοντά στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Περιβολάκια.

Η ανείπωτη τραγωδία συνέβη νωρίς το πρωί, αναστατώνοντας την τοπική κοινότητα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Irafina.gr, ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου ανακάλυψε το σοκαριστικό σκηνικό, ενώ αρχικά υποπτεύθηκε ότι πρόκειται για κούκλα, αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είναι γυναίκα.

Η διαζευγμένη μητέρα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή της, αφήνοντας το νοσοκομείο χωρίς να αντιληφθεί το προσωπικό.

Δικοί της άνθρωποι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη επίβλεψης, ενώ ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας.

Στο σημείωμα που άφησε πίσω της, η γυναίκα εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή, αναφέροντας πως «δεν αντέχει άλλο», ενώ εξέφρασε ανησυχία για το ανήλικο παιδί της.

Η κοινότητα παρακολουθεί με θλίψη τα γεγονότα, ενώ η ανάγκη για ενίσχυση της επίβλεψης σε παρόμοιες περιπτώσεις τίθεται υπό σοβαρή εξέταση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις