Breaking news

18hronos-epeisodia-renti.jpg
A

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 18χρονος, που παραδέχθηκε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη. 

Ο 18χρονος, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για τα επεισόδια στου Ρέντη, ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Μετά την απολογία του, ο 18χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας του εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών. Όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Τι είπε στην απολογία του ο 18χρονος 

Στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο 18χρονος παραδέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι συμμετείχε στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο 18χρονος συλληφθείς κατηγορείται για ηθική αυτουργία απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών. Όλες του οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Τέλος, αναφέρεται ότι ο 18χρονος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή με τον δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα και σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε ότι πράγματι συμμετείχε στα επεισόδια. Έπειτα ήρθε και επιβεβαίωση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ότι βρέθηκε στα δάκτυλά του πυρίτιδα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις