Breaking news

Περιπολικό αστυνομίας
A

Ο αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε τη 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη, κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μετά την ομολογία του, πως είναι ο δράστης του δυστυχήματος στην Ξάνθη, το οποίο στοίχισε τη ζωή στη 19χρονη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση.

Παράλληλα του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς την παρέσυρε και την εγκατέλειψε. Ακόμη, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ πολίτες που συμμετείχαν σε μεγάλη κινητοποίηση ζήτησαν να δοθεί φως στην υπόθεση και να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Προχθές, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, η 19χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Η κοπέλα είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, κοντά στο σπίτι της, την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αστυνομικός.

Στην Ξάνθη οι πολίτες, κατέβηκαν σε πορεία για το θάνατο της 19χρονης Αϊσέ από το τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης με κατεύθυνση προς την Αστυνομική Διεύθυνση, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη για την αδικοχαμένη κοπέλα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις