Breaking news

ΕΚΑΒ ασθενοφόρο
A

Σε αιμοκάθαρση υποβάλλεται ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε την προηγούμενη Πέμπτη, από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, καθώς όπως αναφέρουν οι γιατροί τα ζωτικά του όργανα δεν λειτουργούν, μεταξύ αυτών και τα νεφρά.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός που υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, βρίσκεται ακόμη σε φαρμακευτική καταστολή, ενώ οι γιατροί δεν έχουν το πότε θα περιορίσουν την κατασταλτική φαρμακευτική αγωγή που του δίνουν.

Σήμερα, Πέμπτη απολογείται ο 18χρονος

Σήμερα στις 11:00 πρόκειται να απολογηθεί ο 18χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της επίθεσης και του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη. Συγκεκριμένα ο 18χρονος πρόκειται να μεταφερθεί στα δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί.

Παράλληλα αναμένονται νέες συλλήψεις για τα επεισόδια, με τον αριθμό τους να ανέρχεται στις πέντε. Ειδικότερα, πρόκειται για καθοδηγητές της επίθεσης, ενώ ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου δράση, κλήθηκε εκ νέου στη ΓΑΔΑ για να δώσει DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η παρουσία του στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να εντοπίσουν τον καθοδηγητή των επεισοδίων, ο οποίος φέρεται να προμήθευσε τους συμμετέχοντες στην επίθεση, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Συγκεκριμένα ο καθοδηγητής φέρεται να είναι ήταν εκείνος που έδωσε τις βόμβες μολότοφ, τις ναυτικές φωτοβολίδες, τα ρόπαλα και άλλα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν εναντίον των αστυνομικών στην επίθεση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις