Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων, που κατασπάραξαν την 50χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα, στη Νεοχωρούδα, αφού απολογήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 37χρονος, κατά την απολογία του, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα σκυλιά ήταν εκπαιδευμένα, ότι δεν είχαν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά στο παρελθόν και ότι άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράκτη, από όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό. 

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κατηγορουμένου, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Το χρονικό της επίθεσης στην 50χρονη 

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14:30, όταν τα τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή την ξένη αυλή και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα, που έκανε εργασίες στον κήπο της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της.

Κάτοικος της περιοχής άκουσε τα σκυλιά και πυροβόλησε στον αέρα ώστε να φοβηθούν και να φύγουν. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν οι δύο γιοι της 17 και 18 χρονών, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της, σύμφωνα με πληροφορίες του mega.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις