Breaking news

Στον ανακριτή σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα
A

Το «κατώφλι» το ανακριτικού γραφείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατακρεούργησαν την 50χρονη μητέρα στην την αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η εισαγγελία άσκησε στον 37χρονο ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράκτη, από όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί ο ίδιος το παραμικρό. «Δεν ήταν δυνατόν να προβλέψω ότι θα άνοιγαν τρύπα», υπενθυμίζεται πως υποστήριξε ο ίδιος.

Τι υποστηρίζει ο 37χρονος

«Τα σκυλιά είναι εκπαιδευμένα και δεν είχαν επιθετική συμπεριφορά. Βγήκαν από μια τρύπα στην αυλή», υποστήριξε, νωρίτερα, μέσω του δικηγόρου του, ο 37χρονος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 37χρονου, Χρήστο Πατούνα, ο εντολέας του είναι συντετριμμένος από το τραγικό περιστατικό και εκφράζει την βαθιά λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

«Τα σκυλιά τα είχε στην αυλή του σπιτιού του η οποία είναι περιφραγμένη. Έχει περίφραξη ύψους δύο μέτρων, ήταν σωστή, και τα σκυλιά ήτανε ασφαλή. Δυστυχώς, χωρίς να το αντιληφθεί, τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον φράχτη, 30 εκατοστών από την οποία διέφυγαν. Τα σκυλιά ήταν προβλεπόμενα», τόνισε ο δικηγόρος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις