Breaking news

georgia mpika
A

Στα χέρια την 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης.

Το πόρισμα παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση και θα ενημερώσει την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.

Αξιολογώντας τις αναλύσεις των δειγμάτων ούρων της 24ωρης -τόσο αυτές που διενεργήθηκαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ όσο κι εκείνες που εστάλησαν στην Ελβετία- ο καθηγητής στην έκθεσή του θα δώσει απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ζητήματα: αφενός για τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) και αφετέρου για τους δείκτες αλκοόλης.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η παράλληλη (εισαγγελική) έρευνα για τυχόν δράση κυκλωμάτων μαστροπείας με βάσει τα στοχεία που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος τα στοιχεία γυναίκας - καταγγέλλουσας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις