Breaking news

Φρίκη στη Ναύπακτο: «Έγδυναν» συμμαθητές τους μέσω εφαρμογής και διακινούσαν φωτογραφίες
A

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Ναύπακτο, όταν έγινε γνωστό πως σε γυμνάσιο της περιοχής ανήλικοι μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες των συμμαθητριών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής του γυμνασίου, το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου και κατήγγειλε πως 13χρονος μαθητής μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο επιδεικνύει σε άλλους μαθητές γυμνές φωτογραφίες μαθητριών.

Ειδικότερα, 57χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι, όπως ενημερώθηκε, ένας 13χρονος μαθητής του γυμνασίου δημιουργεί μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών και τις επιδεικνύει σε άλλους μαθητές.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, κατέθεσε σχετικά στις Αρχές και ο πατέρας μίας μαθήτριας ο οποίος κατήγγειλε ότι, όπως πληροφορήθηκε από την κόρη του, ο παραπάνω 13χρονος μαζί με ακόμη έναν συμμαθητή του δημιουργούν μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες με τα πρόσωπα διάφορων ανήλικων μαθητριών, μία εκ των οποίων και η 13χρονη κόρη του.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε η δράση των δύο ανήλικων μαθητών ήταν ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο μήνα, όπου και γινόταν διακίνηση πολλών φωτογραφιών.

Ο ένας από τους 13χρονους ήταν μέλος ιδιωτικής ομάδας που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων κοριτσιών και γυναικών.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του ανηλίκων όπου κατασχέθηκαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα η ΕΛΑΣ προχώρησε χθες στη σύλληψη τόσο των δύο ανηλίκων για προσβολή γενετήσεις αξιοπρέπειας, διακίνηση προνογραφικού υλικού, εκδικητική πορνογραφία, όσο και των γονέων τους για παραμέληση ανηλίκων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις